Ağustos Ayı PlayStation Plus Ücretsiz Oyunları

Sony Play Station Plus üyelerine her ay belirli oyunları kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Sony ağustos ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı.

Sony’nin Ağustos ayında PlayStation Plus için sunduğu ücretsiz oyunları belli oldu. Bilim kurgu, yarış ve keskin nişancı oyunlarını seviyorsanız seviyorsanız, liste tam size göre. İşte Ağustos ayının ücretsiz oyunları;

Wipeout: Omega Collection

Image result for Wipeout: Omega Collection

Wipeout Omega Collection, XDev, Clever Beans ve EPOS Game Studios tarafından geliştirilen ve PlayStation 4 için Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan fütüristik bir yarış video oyunu.

Normal Fiyat: 159 TL

Sniper Elite 4

Image result for sniper elite 4

Play Station Plus’ın ikinci oyunu ise; Sniper Elite 4, Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan üçüncü şahıslara ait bir taktiksel shooter gizli video oyunudur. 

Normal Fiyat: 299 TL

Sony’nın biz kullanıcılarına sunduğu Sniper Elite 4 e özel online oynanış modu ücretsiz bu modla birlikte arkadaşlarınızla takım kurabilir ya da 12 oyunculu multiplayer modlarda oynayabilirsiniz.

Yazımız da bahsettiğimiz oyunlar 6 Ağustos da kullanıma sunulucak Bu tarihe kadar Temmuz ayının ücretsiz oyunları olan Horizon Chase Turbo ve Detroit: Become Human’ı oynamaya devam edebilirsiniz.

Teknografya.com iyi oyunlar diler.

Hakkında: Emre Çiçekyurt

Teknoloji ve bilime ilgili sizinle beraber öğrenmeye geleceği değiştirmeye çalışan elektronik ve haberleşme mühendisliği öğrencisi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Call of Duty: Modern Warfare 2019’dan Yeni Haber!

Oyuncular tarafından merakla beklenen Call Of Duty:Modern Warfare 2019’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor.Bir süre …

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments